OM OSS

HISTORIEN BAK

KVIKK ble startet i 2008 av de mat- og treningsglade gründerne Karianne Arentz Hagen og Kristin Echroll, som hadde et ønske om å tilby sunn og bærekraftig mat til folk på farten. Med et mål om å gjøre det lett for folk å spise mat som er sunn både for kroppen, hodet og kloden, trommet de sammen et team bestående av kokker, ernæringsfysiologer og bærekraftige leverandører. Den første utgaven av kjedens signaturprodukt, KVIKKwrappen, bakte gründerne på kjøkkenbenken. Denne ble siden satt i produksjon, og distribueres i dag til kjedens sunne takeawayutsalg.  

Med sterk bakgrunn fra salg og markedsføring, men ingen spesiell erfaring fra matindustrien, har pågangsmot og ureddhet vært viktige faktorer for å lykkes. Dette er også en del av KVIKK-kulturen idag, der ønsket om å skape noe, nysgjerrighet og det å ikke være redd for å gjøre en innsats vektlegges høyt. KVIKK er i dag et selskap i vekst, og med visjonen om å sette sunn mat, innovasjon, bærekraft og en frisk fremtid på agendaen.

KVIKK - EN FRISK FREMTID

KVIKK er kanskje Norges sunneste franchisekonsept. Med en knasende frisk og velsmakende meny, utviklet i samarbeid med kokker og ernæringsfysiologer, serverer vi sunn take-away til folk på farten. Våre egenproduserte grovspeltwraps, signatursmoothies, helt rå sushi og fargesprakende salater danner grunnlaget i vårt sortiment. Alle dressinger lages for hånd, og dette gjør at våre produkter har et lavt sukker- og saltinnhold, og minimalt med tilsetningsstoffer.

Vi bruker kun narrasinfri kyllingfilet, og er opptatt av å bruke rene og gode råvarer. Flere av våre råvarer er økologiske, og kortreist i sesong.

Våre menyer er utviklet av et tverrfaglig team med kompetanse innen trening, ernæringi og kokkefag, for å sørge for at KVIKKs tilbud til DEG er både sunt og velsmakende! 

På KVIKK prioriterer vi miljøvennlig emballasje og bærekraftige produkter.
Vi vil ta vare på deg og verden - og ja, bidra til å gjøre verden litt sunnere og gladere hver dag!

HA EN KVIKK DAG!