Franchise

BLI MED Å BYGGE NORGES SUNNESTE FASTFOODKJEDE!
Ei din egen arbeidsplass – start en KVIKKbar

Vi søker nå FRANCHISETAKER eller eventuelt et franchiseteam på to, til vår fantastiske lokasjon på CC Vest! Ta kontakt for å høre om dine muligheter!

KVIKK har servert sunn fast-food til folket i årevis, og etterspørselen har aldri vært høyere etter mat som er både sunn og god! Med smaksoptimale menyer utviklet i samarbeid med både ernæringsfysiologer og kokker, sikrer KVIKK at det alltid er lett og spise sunt! Nå skalerer vi kjeden, og DU har mulighet til å bli en del av KVIKKteamet og starte din egen KVIKKbar. 

Kort om franchise
Franchise er et langsiktig samarbeid mellom franchisegiver(KVIKK) og franchisetaker(DU), hvor KVIKK tilbyr et helhetlig og utprøvd forretningskonsept som inkluderer produkt, markedsføring, opplæring, drifts-/ innkjøpssystem og løpende driftsstøtte. Som eier og driver av virksomheten, har du fult fokus på daglig drift, team og kvalitet, mens vi gir deg verktøyene som gir grunnlaget for at du lykkes! Som kompensasjon for dette, tar franchisegiver en royalty som kalles franchiseavgiften.

Hvordan DU blir franchisetaker i KVIKK
Det er lett å starte en KVIKKbar, og i utgangspunktet trenger du ingen spesielle kvalifikasjoner. Vi stiller med komplett konsept, driftsverktøy og opplæring slik at du er klar til oppstart. Du må være motivert av å være din egen sjef, følge konspetbeskrivelsen og jobbe for å levere høy kvalitet på service og produkt hver dag. Vi støtter deg hele veien. KVIKK har hele tiden nye lokasjoner tilgjengelig, men du trenger ikke sitte og vente på at vi utlyser en ledig franchise i akkurat ditt område. Bruk din lokalkunnskap til å finne et lokale du tror vil passe for en KVIKKbar der du bor. Som hovedregel bør det være minst 6.000 - 8.000 innbyggere innenfor en radius på 5 km., men her kan også faktorer som at det er et trafikk-knutepunkt, tettsted/by, sesongvariasjoner etc. tilsi etablering på steder med lavere innbyggertall. Vi hjelper deg selvsagt med å kvalitetssikre at lokalet egner seg for din KVIKKbar, eller vurdere ulike alternativer i området du holder til.

Hva vi forventer av deg:
Som franchistaker i KVIKK må du motiveres av å levere kvalitet, og bidra aktivt i den daglige driften av din KVIKKbar. Du må være innstilt på å følge konsept- og produktbeskrivelser 100%, og være forberedt på å opptre som en stolt ambassadør for merkevaren. Du trenger kr. 250 000 - 350 000,- i egenkapital for å dekke tiltredelsesavgiften avhengig av lokasjon, men det mest verdifulle du tilfører din KVIKKbar er verdien av deg, og din ambisjon om å lykkes i KVIKKteamet. Den aller første investeringen du gjør, er likevel å sette av tid til en prat med oss og en nærmere presentasjon av konseptet.

Hva du kan forvente av oss:
Vi skal til enhver tid legge til rette for at du skal kunne oppnå best mulig resultat i egen virksomhet. Vi bidrar med verktøy og systemer, samt at vi ut i fra vår erfaring kan si noe om hvilket omsetningsnivå som vil kunne være mulig å nå på din ønskede lokasjon. Resultater kommer imidlertidig av å legge ned et godt stykke arbeid over tid. Selv om noen tjener penger allerede fra oppstart, er det sunt å ha en felles forventning om at man innen 2 år skal ha bygget opp en stabil og lønnsom KVIKKbar. 

Neste steg:
Hvis du går med en drøm om å starte for deg selv, og etter denne innføringen er interessert i å være med å bygge Norges sunneste fastfoodkjede, så er neste steg at vi tar et bli-kjent møte på Teams! Her kan vi bli bedre kjent med deg, dine forventninger og ambisjoner, og du kan bli enda nærmere kjent med konseptet. Kanskje har vi allerede et lokale på blokka i ditt område, og i motsatt fall kan vi i felleskap vurdere hvilke muligheter som finnes nær deg. Vi gleder oss til å snakke med akkurat deg – kanskje er du bare en telefonsamtale eller mail unna å oppnå drømmen om å bygge din egen arbeidsplass.

Send oss en kjapp mail til: franchise@kvikkbar.no eller ring oss på 928 46 236 for en KVIKK prat om dine muligheter.